Înţelege-ţi câinele !?

Durata de citire: < 1 minut

Pentru un stăpân de câine acest mesaj este cel mai important din întreagul proces de dresaj. Dacă reuşeşti să înţelegi cum funcţionează mintea lui şi dacă reuşeşti să te acomodezi cu instinctul său înnăscut atunci vei avea o relaţie mult mai rodnică pentu fiecare dintre voi.
Vom trata împreună evoluţia câinelui de la animalul de haită cu influenţe specifice în comportamentul şi reacţiile sale faţă de familie la animalul domestic.
Apoi vom vedea cum comunică un câine cu ajutorul mirosului, al limbajului corporal, al expresiilor faciale şi sunetelor şi cum funcţionează simţurile sale. În final îţi vom arăta cum vechiul instinct de lup încă mai are un rol important în felul de a se comporta câinele domesticit.
Care este relaţia între instinctul animalului de haită al câinelui tău şi familia ta? Este important să fii considerat liderul haitei pentru a exista o relaţie sănătoasă între familia ta şi câine. Câinele trebuie să se considere inferior ţie şi  familiei tale.
Dacă există deja o ierarhie de haită în cadrul familiei atunci căţeluşul va fi încântat să se supună acesteia şi va fi mult mai receptiv la antrenament.

Call Us