PET SPOT PLUS®

Durata de citire: 2 minute

SOLUTIE ANTIPARAZITARA PENTRU COMBATEREA CAPUSELOR, PADUCHILOR SI PURICILOR LA CAINE

COMPOZITIE
Permethrin ……………………………… 45 g
Excipient pana la ………………….. 100 ml
ACTIUNE
Produsul contine un piretroid de sinteza cu actiune paraziticida deosebit de intensa, in doze foarte reduse, care actioneaza prin contact si ingestie.
Are o actiune remanenta de 3-4 saptamani si este mai fotostabil decat piretroizii naturali.
Nivelul scazut al concentratiei solutiei de lucru si toxicitatea redusa pentru operator, animal si mediu, face Pet-Spot Plus un produs ecologic.
INDICATII
Se foloseste pentru combaterea infestatiilor cu capuse, paduchi si purici la caini si pentru prevenirea atacului tantarilor.
MOD DE UTILIZARE
Produsul se aplica prin pipetare, direct pe pielea cainelui intre spete, in vederea aplicarii se scoate un tub pipeta cu solutie din cutie si se scoate dopul, se separa firele de par pentru a depune solutia pe piele, cu tubul pipeta in pozitie verticala.
Dozele de PET-SPOT PLUS difera in functie de greutatea cainelui astfel : la caini de pana la 15 kg greutate corporala se aplica 1,5 ml PET-SPOT PLUS, iar la cainii de peste 15 kg greutate corporala se aplica 3,0 ml Pet-Spot Plus, in doua puncte.
CONTRAINDICATII, PRECAUTII SI REACTII ADVERSE
Produsul este toxic pentru albine si pesti. Se evita folosirea produsului la catei sub 3 luni varsta, la pasari si la animale.
Se va evita contactul direct cu pielea operatorului, in care sens se vor folosi manusi de protectie. In caz de contact accidental cu pielea, ochii si mucoasa conjunctivala se va proceda la spalarea abundenta cu apa. Se va evita tunderea cainelui dupa tratament minimum trei zile si contactul intre caini tratati si pisicile de companie.
In cazul aparitiei de iritatii si prurit sau, daca se inregistreaza caderea parului la locul de aplicare a produsului se consulta medicul veterinar.
Sporadic se poate inregistra o stare de letargie, caz in care se va trece la spalarea cainelui cu apa.
Concomitent cu deparazitarea cainelui se face si deparazitarea locului de cazare a acestuia cu Super-Killer EC 25.
CONDITII DE PASTRARE
La temperatura camerei, departe de sursele de caldura si foc.
MOD DE PREZENTARE
Cutii cu cate 3 tuburi pipete de l,5ml (cod 10244) si 3 ml solutie (cod 10242). 
PRODUCATOR: 
S.C. PASTEUR – FILIALA FILIPESTICall Us