Cum să-l înveţi comanda Şezi?!

Durata de citire: < 1 minut

Comanda „şezi” se va învăţa începând de le 3-4 luni,  imediat după ce a început să vină la comanda „aici”.
Atenţie, va învăţa uşor şi va uita la fel de uşor! Asteaptă-te să uite de la o zi la alta şi ia totul de la capăt în fiecare zi. Nu dispera, în cele din urmă va reţine.
Prima data îl chemi pe nume şi-i spui: „şezi” El se va uita deştept: „da”, şi desigur că nu va executa nimic. Atunci îi apeşi uşor pe şezut până cedează şi sade. Odată ajuns în poziţie lauda-l, zi-i bravo, ca şi cum el e cel care a executat corect.
Fii entuziast, el se va bucura de bucuria şi mulţumirea ta şi va fi dornic să repete experienţa. Fă aşa de mai multe ori timp de 5 minute maxim. Nu depăşi acest timp pentru că nu se poate concentra mai mult.
După câteva ore în aceeaşi zi, a doua zi, a treia zi repeta cu el comanda şezi şi bucură-te de fiecare datăa când o executa. E tot ce-si doreşte, sa te bucure.
Dacă nu reacţionează, apasă-l tu până şade dar fii mai rezervat de data asta în mulţumirea ta, trebuie să înveţe să şadă la comandă, nu când îl apeşi tu.
Odată ce a învăţat comanda îl feliciţi numai când o executa el,  nu-l mai feliciţi când şade pentru că l-ai apăsat tu să şadă.
Atenţie şi acum: să nu renunţi. Odată ce ai zis şezi”, nu te laşi până nu execută.

Call Us