Doi eroi canini

Durata de citire: 2 minute

Roselle:
Roselle este o căţea Labrador, galbenă. Ea este o eroină de proporţii a binelui. În 11 Septembrie 2001. Roselle a mârâit încet la stăpânul ei, Michael Hingston, care se aflau la etajul 78 a unei clădiri World Trade Center. Ziua a început ca oricare zi de Luni, dar lucrurile au început drastic să se schimbe şi să schimbe lumea pentru totdeauna. Michael spunea: “Clădirea a început să se clatine şi aerul era plin de fum, foc, hârtie şi de kerosen!” Roselle a intrat în acţiune. Ea l-a condus în siguranţă pe Michael în afara clădirii şi de pericol. Vedeţi, de fapt Michael este orb.
Gander:
Gander este fodatorul noului teritoriu. El a fost mascota batalionului 1 la Royal Rifles, Canada în anul 1940. Gander, de multe ori şi-a arătat curajul sub diferite circumstanţe. Odată, un japonez a rănit grav un grup de canadieni. Gander a gonit duşmanul prin surprindere. Din anumite motive, japonezul era pregătit să împuşte câinele. În schimb şi-a schimbat ruta şi vieţile soldaţilor răniţi au fost salvate. Ultimul său act de eroism s-a întâmplat când a fost lansată o grenada asupra unui grup de canadieni. Gander a prins grenada în gura şi a dus-o undeva departe unde nu putea să rănească pe nimeni. Grenanda a explodat în gura lui Gander, omorându-l pe loc. Şi-a dat viaţa salvând vieţile soldaţilor canadieni.
Două poveşti despre acte de eroism a unor câini…. doi câini curajoşi… dar cred că toţi câinii au un act de eroism al lor, cândva, undeva.

Call Us