Dresajul canin folosind o zgarda electronica

Durata de citire: < 1 minut

23_1In primul rând, sa clarificam ce am vrut sa spun prin “zgarda electronica”. Nu vorbim despre o adevarata zgarda electronica, care produce şocuri câinelui. Metoda folosirii adevaratei zgarzi electronice, nu numai ca este cruda dar este si ineficienta de asemenea. Nu despre asta am vrut sa va spun. Zgarda electronica, despre care vorbim acum si in viitor este, o cutiuta electronica, care produce un sunet puternic si neplăcut ataşata (agatata) de zgarda câinelui si poate fi controlata cu o telecomanda de către stapan in timpul dresajului. Nu cauzeaza (produce) nici o durere!
Zgarda electronica, nu dreseaza câinele, in locul dvs. O zgarda electronica produce un sunet in timpul dresajului atunci cand comenzile sunt incorecte si are rol de a-l “atenţiona” pe câine ca nu a făcut bine sau nu asculta. Succesul dresajului canin consta in doua etape (parti). Exista corectări pentru comportament greşit (neascultător) si recompense pozitive pentru comportament bun (ascultător).
Folosirea zgarzii electronice in timpul dresajului cu câinele dvs este o alegere pe care numai dvs si câinele dvs o puteti face (folosi). Daca el nu răspunde bine la comanda vocii dvs atunci este necesar sa va cumparati un astfel de “ajutor” si s-o utilizaţi (NU FOLOSIŢI ZGARDA ELECTRICA CE PRODUCE SOC CÂINELUI). Daca animalul răspunde bine la comanda vocii dvs, atunci nu este nevoie sa folosiţi zgarda.

Call Us