GERMOSTOP SAMPON

Durata de citire: 2 minute

Şampon de uz veterinar pentru câini, pisici şi cabaline
Compozitie
1 ml şampon conţine:
Digluconat de clorhexidină………………………… 7,5 mg
Excipienţi q.s.ad………………………………………… 1 ml
Cocoamidopropil betaină, Dietanolamidă de cocos, Alcooli graşi C12 – C14 etoxilaţi cu 7 moli oxid de etilenă, Aminoxid, Apă distilată, Compoziţie parfumare.
Actiune
Produsul este un şampon ce are în compoziţie digluconat de clorhexidină împreună cu agenţi de spumare şi parfumare. Digluconatul de clorhexidină are rol de igienizare şi de eliminare a bacteriilor şi a fungilor de pe piele şi firele de păr. Datorită structurii sale cationice, clorhexidina se leagă puternic de tegumente, mucoase şi de alte ţesuturi, absoarbţia fiind minimă.
Indicatii
Produsul GERMOSTOP ŞAMPON este indicat la câini, pisici şi cabaline în tratamentul adjuvant al afecţiunilor dermatologice, seboree uscată sau umedă, eczeme. Se poate utiliza fără nici un risc la animalele în covalescenţă postoperatorie sau cu răni superficiale. Produsul este dezodorizant, parfumant, conferă luciu părului, este neiritant pentru piele, cicatrici sau plăgi.
Mod de folosire
La câini şi pisici: se umectează bine blana cu apă caldă la 38 – 40°C, apoi se aplică şi dispersează şamponul pe întreaga suprafaţă a corpului cu ajutorul unui burete sau prin masare cu o mănuşă. După o perioadă de contact de 15 – 20 minute a şamponului cu blana animalului, se îndepărteză spuma prin clătire cu apă caldă din abundenţă. Se usucă blana cu un prosop sau aer cald.
La cabaline: se umectează pielea, se aplică şamponul şi se disperseză pe întreg corpul animalului şi se masează bine cu o manuşă. Pentru asigurarea efectului optim, se lasă spuma în contact timp de 15 – 20 minute apoi se clăteşte foarte bine cu apă şi se usucă prin buşumare sau cu aer cald.
Spalarea se poate repeta la un interval de 7 zile.
Contraindicatii si precautii
A se evita contactul cu ochii şi organele genitale ale animalului. În timpul aplicări şamponului GERMOSTOP nu se vor utiliza alte produse tip spray, zgardă antiparazitară sau spot-on.
Timp de asteptare
Nu e cazul.
Conditii de pastrare
A se păstra la temperatură mai mică de 25°C.
A se feri de îngheţ. A se feri de surse de căldură şi de foc.
Ambalaj
Flacoane din polietilenă a 200 ml, 1 l şi 5 l produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Us