„Motelul dragostei” pentru… câini

Durata de citire: 2 minute


 
Poate nu ştiaţi dar Brazilia găzduieşte o populaţie de peste 32.000.000 de câini fiind a doua tară după Statele Unite la acest capitol. Nu are rost să facem comparaţii suplimentare, cifra este impresionantă.
Mulţi dintre brazilienii işi tratează câinii ca un membru al familiei iar dacă ei folosesc motelurile pentru scopuri amoroase, de ce nu ar face asta şi pentru prietenii lor necuvântători? De aici şi ideea lui Fabiano Lourdes şi a surorii lui, Daniela, de a deschide în Belo Horizonte un motel de 8 etaje pentru câini iar un etaj dedicat exclusiv pentru escapadele amoroase. Camerele vin cu oglinzi pe tavan în formă de inimă, cuverturi roşii, lumină redusă şi delicii culinare deosebite. Toate pentru o oră de “intimitate” şi un preţ de 50 de dolari.
Cei doi proprietari au investit mai bine de 1 milion de dolari iar personalul se ridică la 60 de angajaţi. Prin serviciile aduse dar şi produsele vândute aici (zgărzi cu cristale Swarovski şi alte produse de lux) ei speră să atragă venituri de peste 300.000 de dolari pe lună.
Motelul pentru câini pare să fie o afacere profitabilă, studiile arătând că stăpânii au din ce în ce mai puţin timp pentru patrupede sau mai ales pentru nevoile lor amoroase.
Situl hotelului : http://www.animallemundopet.com.br/caes/servicos/pet-motel
 
_________________________
Adoptă un căţel, donează mâncare, arată că îţi pasă!


 

Call Us