UNGUENT ANTIMICOTIC

Durata de citire: < 1 minut

1%, unguent uz extern pentru câini şi pisici
Compozitie
1 g unguent conţin:
Tiuram………………………………………………….. 100 mg
Excipienţi: lanolină anhidră, vaselina albă q s ad…… 1 g
Actiune
Administrat pe cale cutanată nivelul mediu de absorbţie al tiuramului este situat în jurul valorii de 10%. Distribuţia tiuramului vizează majoritatea ţesuturilor, concentraţiile cele mai ridicate înregistrându-se în ficat, rinichi şi celulele sanguine, iar concentraţiile cele mai scăzute în creier, plasmă şi musculatura scheletică. Principalele căi de eliminare ale tiuramului sunt calea respiratorie şi calea renală.
Indicatii
Unguentul se utilizează în tratamentul dermatomicozelor la câini şi pisici produse de diferite specii de miceţi, în special de Trichophyton spp. şi Microsporium spp.
Mod de folosire
Uz extern.
Tratamentul cu unguent antimicotic constă în aplicarea unui strat subţire, dar continuu de unguent pe zonele afectate de 2 – 3 ori pe zi, timp de 3 – 5 zile, cantitatea de unguent folosită fiind în funcţie de întinderea leziunilor.
Contraindicatii si precautii
Pot apare reacţii alergice, locale. Produsul poate fi utilizat în perioada de gestaţie. Nu este recomandată utilizarea produsului în perioada de lactaţie. În cazul supradozărilor rareori pot apare reacţii alergice.
Timp de asteptare
Nu este cazul.
Conditii de pastrare
A se păstra la temperatura mai mică de 25°C. A se păstra ambalajul bine închis.
Ambalaj
Tuburi cu 20 g, 40 g, 60 g unguent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Us