Veteusan ®

Durata de citire: < 1 minut

Compoziţie:
Lotiune de 10% Crotonyl-N-ethil-O-toluidine (crotarnitonum).

Acţiune farmacoterapeutica:

Preparatul este bine tolerat, are proprietăţi bune de difuzie si penetrează repede pielea. Principiul activ este puternic insecticid in special impotriva raiei si este uzual antipruritic. Preparatul are o influenta benefica asupra bolilor de piele bacteriene si fungice. Activitatea farmaceutica extinsa face din Veteusan un produs specific in dermatologie.
Indicaţii:
Raia la animalele mari si mici (Sarcoptes, Psoroptes, Chorioptes, Notoedres – pre­paratul poate fi folosit singur in adevărate cazuri de raie demodectica.), infestaţii cu purici si păduchi, infecţii fungice ale pielii (Trichophyton, Microsporum s. a.), prurit generat de dermatoze si boli interne.
Mod de administrare si doze:
Veteusan este cel mai bine aplicat „cu mana pe zonele afectate in 3 – 4 aplicaţii/ timp de 2 – 3 zile. Blana animalelor nu devine lipicioasa sau alterata in nici un fel, asa ca tunsul nu este necesar.
Precauţii:
Când se tratează pleoapele este necesar sa se protejeze corneea cu vaselina neu­tra. Pentru pisici, Veteusan trebuie sa fie atenuat cu o cantitate egala de apa (1 : 1). Nu se tratează deodată mai mult de 1/3 din suprafaţa corpului animalului. Nu lasati la indemana copiilor!
Prezentare: flacon de 100 ml
Condiţii de păstrare: in loc intunecos si rece
Producător: RICHTER PHARMA AG Wels-Austria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Us